SISTA BLOGGANDET FÖR IDAG


Jaa, jag städade som sagt det sista och satt och fixade papperna in i pärmen så kom min älskling hem och han vart då inte sugen på den maten som jag hade tänkt idag, ovanligt? Nää.. Men vi tog en dusch ihop, var mysigt o länge sen d skedde!

Sen vart d pizza igen så Dennis gick iväg o hämtade den medans jag fixade här hemma, dukade fram osv.. Sen så mysigt vi till filmen ”bröderna grimm”, som Dennis inte hade sett förut men d hade jag. Så nu sitter Dennis vid sin dator o ska spela lite o jag ska väl tjöte lite med folket här o sen se nån film innan d blir läggdags.

Imorgon händer nog inte mycket vad jag vet bara vara med Dennis ialf, ska försöka få han att gå ut en liten promoenad med mig ialf. Var jätteskönt att gå en liten promix idag även om det var en kortis så var det skönt.

Ringde ju brorsan idag men vi prata inte så länge och han skulle ringa mig men han har inte ringt igen och jag tänker nog inte ringa nu heller han sover nog för han var lite krasslig när jag ringde förut. O han brukar inte känna sig krasslig, han är ju den som alltid härdar ut och är på topp liksom.

Nåja, mycket bloggande idag.. Men så gåre när man har för lite fritid antar jag?

Tingeling och gonatt

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu