SÄNGBLOGGIS


Ligger här i sängen med datorn o bara njuter med både mitt o Dennis täcke, så kallt juh :o O det vart inte bättre när jag såg att det snöar som tusan ute när jag ska ut idag :o Ska ju göra lite ärenden på stan idag nämligen. Tänkte då ta cyklen men det får nog bli att promonera så man inte halkar o gör sig illa för det orkar jag då inte med :P

Tänkte också gå till Friskis och Svettis och köpa gymkort men får se om jag orkar det idag när det är sånt snökaos ute annars gör jag det på måndag när jag ändå är i dom trakterna när jag ska till sjukan.

Betalade lite av räkningarna igår så idag ska resten betalas så det blir ur vägen. Jävla försäkringskassan säger jag bara..

Nåväl, kommer nog bli riktigt kallt de kommande dagarna så jag skröv upp elementen nu idag på morgonen.. Enligt SMHI ska det bli lite plus grader nu i helgen med snö/regn blask och sen på måndag blir det minus grader igen.. Haha, nåja.. 

Dennis gick iväg i morse och vaknade av att han pussade mig men jag orkade inte öppna ögonen och besvara =P Elakt? Nää, trött!! Hehe, o jag var så pissnödig men jag somnade om märkligt nog med tanke på att min mage är som ”dåligast” på morgonen.. =P Sista dagen Dennis jobbar idag sen blir det helg och vad skönt det ska bli o bara få vara med han nu, saknar han juh (A)

Jaa, jag har ju att göra idag. Städa lägenheten och dola o så men först ska jag ta en maffig frukost och sen ska jag nog ta en dusch som vanligt, så jag får igång blodcirkulationen i fötterna =P Sen ska jag nog gå på stan, får se om Ebba ska med lr beror ju på om han har vaknat lr inte.. Blir nog en kortis på stan tror jag om jag känner mig rätt..

Undra vad jag ska laga för mat ikväll.. Hmm, det är en fråga det.. Är ju alltid jag som skall bestämma sånt där, lite irriterande faktiskt när jag inte har några ideer lr förslag då jag har tömt hela hövve redan liksom men det är väl d vi tjejer är till för antar jag ^o)

Nej jag skriver kanske mer senare om jag hinner =)

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu