SOVMORGON


Jaa, idag vart det sovmorgon för min del, piss skönt! Trodde då inte att jag kunde somna om när jag gick upp kl 7 i morse för mitt dagliga besök ^^ Haha, Dennis pussade på mig som vanligt (A)  Somnade ialf om med Dennis täcke, så skönt att bara få ligga med hans täcke o känna hans lukt o bara gosa in sig liksom, det är mysigt! Vaknade sen runt 10 o kände att nu får det räcka ialf, annars så skulle jag bara få huvudvärk idag oxå å det orkar jag då inte med..

Fick sms av Sabina, var länge sen man hörde ifrån henne så det var skönt att få ett sms ifrån henne =) Frågade då om vi ska ses nånting men hon hade slut på pengar så lär få vänta på det svaret =)

Ska till skolan idag kl 13 iof så det är ett tag dit, men jag ska ta en varm dusch först sen käka lite o sen ska jag iväg o tanka bilen lite innan jag brummar iväg.

Ledig i morgon så det ska bli skönt, då har jag tänkt ialf att städa hela lägenheten och damma osv, inte gjort det nu på två veckor tror jag o Dennis börjar nysa igen så det lär behövas.. Sen äre ju helg och då får man ha sin älskade älskling hemma lite mer än bara på kvällen liksom. Man känner verkligen vilken skillnad det är och man uppskattar varandra mer o saknar varandra mer nu när man ses så lite. Så till helgen vet jag inte alls vad som ska ske..

Men nu blir det ialf frukost o sen duschen , e för hungrig för att duscha först =P

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu