HUVUDVÄRK


Imorse så vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om tur är så vaknade jag inte av att Dennis znoozade ngr gånger.. Fast jag sa åt han igår att gå upp direkt för annars vaknar jag o inte somna om så tur är att han gjorde det ialf. Han var precis påväg ut genom dörren när jag steg upp så jag fick en puss , tihih!

Tog en varm dusch på morgonen och sen vart det frukost och sen brummade jag iväg till vivalla och där minsan fick jag veta att jag ska iväg på två interjuver på måndag. Dock är ett av dem möjlighet till praktik två gånger/veckan kanske eller något. Bara att se hur det går till.. Erfarnhet det också =) Sedan de andra är att jag kan få jobb på det stället och ser hoppas jag verkligen !!

Nåja, sen gjorde jag inte så mycket där borta satt o prata med ”lärarn” o så sen fick jag sån jävla huvudvärk och var bara allmänt irriterad på allt o alla så jag drog hem och tog mig en tupplur och sedan såg jag filmen ”snowbuddies” hehe, söt film! =)

Nu sitter jag här o tråkar och väntar på bättre tider känns det som.. Dennis har fått sina nya proppar idag så nu slipper han ialf irritera sig på den ena som krånglar för han o ger hans skavsår..

Skriver nog mera senare om jag orkar o har lust.. 

2 kommentarer

  1. Comment by Robin ^^ on februari 4, 2009 3:46 e m

    sv: tack så mycket :D
    hur har dagen varit idag? :)
    kram!

  2. Comment by Robin ^^ on februari 4, 2009 5:20 e m

    sv: den har varit helt okej :) jag har också huvudvärk .___. av alla läxor! xD haha

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu