BRÖDERNA


Dennis var vaken hela natten idag för att vända tillbaka dygnet för han börjar ju jobba på måndag plus att han ska till läkarn på torsdag morgon så d behövs verkligen att han vänder tillbaka dygnet.

Annars så köpte han nya hörlurar idag för hans gamla var inte bra o klämde hans söta öron ^^ haha, han fick dessutom grejjerna till hörapparaten nu så nu hör han som en normal människa, haha! :P Plus de nya slangarna var mycket mjukare så nu kan tillomed jag få på dom utan problem på han , mycket stort plus i kanten det  ;)

27698_1232841713.jpg Annars har jag inte gjort möe idag, segat sett Tarzan 2 o städat och organiserat hyllan åxå, var ganska rörigt där =P

Sen pratade man med båda bröderna idag. Magnus berätta att de hade haft möte på dagis idag för Felicia o att Felicia hade utvecklats väldigt mycket. Hon biter inte på nagalarna mer och försöker få med alla i leken och är verkligen hjälpsam och ja, hon e som en storasyster ^^ Måste vara skönt att höra det för brorsan ialf att det är bra där på dagiset även om d inte är så bra hemma. =) Hade jag tyckt ialf om jag hade haft barn med Dennis o vi hade separerat.. O barn ska vi o aldrig att vi ska separera om man får problem så äre bara o jobba på dem.. ALDRIG att jag vill förlora DENNIS!

img_0532.JPGimg_0659.JPG

Nåväl, Malin ska komma upp snart o vi ska sjunga singstar, SON OF MAN! mohahaw, har fastnat totalt för den =D

img_1034.JPGHmm, pratade med Berra åxå, inge höjdar samtal direkt men men ja, syster finns där..

Fixat presenter till Felicia åxå, långt i förväg men d var rea på de sakerna Felicia önskade sig så d var bra köp! Sparade flera hundra kronor!! :D Nu är d bara resan upp dit åxå som skall ordnas men troligen så åker vi till morsan i KD o samåker med dom upp när d är dags att fira Felicia men det är långt dit som sagt.

Nää , nu ska jag ta en choklad bit o sätta mig i soffan för nu kommer Malin, yey!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu