GAME DAY


Vaknade runt elva idag och d var så skönt o bara ligga o dra sig. Iof jag vaknade runt 9 i morse o tog min medicin som vanligt men sen gick jag o la mig igen o sov vidare o sen så har jag spelat tevespel hela dan o d var rätt nice faktiskt..

Sen vaknade Dennis runt halv ett tror jag klockan var så vi låg o myste i sängen o bara kramades det var mysigt =) Sen gick vi upp o käka frukost o så sen så spelade jag vidare tills de vart mat time o då såg vi filmen ”hostel” tror jag den hette med Bruce Willis. Grymt bra film, iof har jag sett den förut men den är ju bra =)

Sen så spelade jag vidare o tog en dusch åxå sen kom Malin o hämtade sina grejjer o drog till sig igen.. Sen så låg jag i soffan o väntade på bättre tider typ, men nu sitter jag här o lyssnar på ”son of man” med Phil collins ^^ E grymt bra på singstar med den låten ^^ Den e ju bra, har både eng o svenska verisonen ^^ Tycker båda är helt ok ^^

Nåväl, imorgon blir d att gå upp runt halv åtta-åtta för att Dennis ska fixa nya proppar till hörapparaten osv, behövs =P Annars blir d skola i morgon kl 13.. Annars händer d inte så möe nu i veckan förutom att Dennis ska till läkarn på torsdag o kolla sina njurar..

Nää nu ska jag gå o göra ngt vettigt lr gå o lägga mig ksk.. TJO

1 Comment(s)

  1. Comment by Malin on januari 26, 2009 1:04 f m

    svar: haha, ja tiden går fort. Men jag känner mig fortfarande som lilla Malin med blonda lockiga håret ändå faktiskt ;) Men tack så mycket! Kram :)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu