DANGEROUS KIND


Ja , Dennis ska på interjuv imårn ialf =) Får hoppas d går bra men d vet jag att d gör ^^

Var också på interjuv fast idag o d gick bra tyckte jag =) Har också ringt till Dennis njurläkare för han har inte fått nån ny tid så ringde och frågade om hur d gick + att han behöver sin starka salva till sina exem, d ser inte trevligt ut..  =S Men men han fick ialf en ny tid nästa vecka på torsdag så att de skulle skicka nya provgrejjer så de lär droppa in här imorgon lr övermorgon ksk, så det blir att göra det nu snart annars får han smisk! =P

Annars så ska jag hem i helgen o jobba sista dagen sen blir d inge mer.

Dessutom är det ju min o Dennis ett års förlovnings dag i mårn så d blir mysig middag med nån efterrätt ^^ Vet dock inte vad för efterrätt än men jag kommer nog på något, lr har ni något tips? Vet att jag fick ett av dig Jessica förut fast jag e inte så förtjust i de =P Hehe, choklad e min grejj det ^^ Men till mat blir d ialf kyckling o klyftpotatis som jag fick receptet av svärmor ^^ Bockar o bugar ^^ =)

Annars har jag bränt alla wii och ps2 spel o håller fortfarande på , hållt på sen typ 19 men det var många spel må jag säga. Sen har jag bränt singstar skivor åxå ^^ + jag har letat efter lite spel till mig, för de mesta spelena är faktiskt till Dennis må ni tro :P OK, inte singstar skivorna dåra men allt annat =P

Var tänkt att Ebba skulle komma idag men ack ack han skulle komma men då dök hans bror upp oanmäld =P O Sen tyckte han den lilla fulingen att d vart sent så d vart inge idag heller =P Nåväl..

På onsdag ska jag träffa Sabina ialf , tok för länge sen nu gumman <3

Nee ska bränna klart allt o sen ska jag lägga mig på soffan o göra ngt ovettigt en stund innan d blir sängen för min del. Har ganska ont i ryggen av någon anledning :S Får be Dennis knäcka den innan jag lägger mig i soffan..

BTW, ladda ner de nyaste albumen av ”The Rasmus”, ” Shinedown” och ” Staind” suuuper bra ^^

Gokväller

1 Comment(s)

  1. Comment by Sabina on januari 20, 2009 10:40 e m

    Grattis på ett års dagen – förlovningen! Puss

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu