ÄNTLIGEN


Igår så vart det mys för hela slanten vi låg o kollade på filmen ”BOLT” o sen så mös vi och pratade o kollade bilder osv sen så vart det sovtime.

I morse så var jag ganska pigg vaknade runt tio och gjorde inte så mycket tills Dennis vakna sen vart det frukosttime sen ringde jag försäkringskassan suck, hatar dom ibland!!

Nu är kl tre o kl fem ska vi åka iväg till Kista för att kolla bio, yey! D blir skoj d =) Björne o rick ska med åxå.. Ska troligen äta där åxå antar jag, blir nog max, d var länge sen faktiskt.. men min mage bli så körig.. :S

Ikväll är det cityakuten åxå får se om jag hinner se de, annars får jag be Steffe/Mia att spela in d åt mig, går ju inge repris. SUCK!

Sen är det tisdag o då blir det väl inte mycket. var tänk att vi skulle te ikea men jävla försäkringskassan har strulat till det så det blir inget med det inte.. Antar att vi bara blir hemma, ska tvätta alla sängkläder vi har fått i julklappa o sen ska vi byta det vi fick av Dennis farmor sen så blir det nog inte mer med det..

Är så förkyld och jag blöder näsblod hela tiden, suck.. inge kul alls!!

Nåja, ska nog ta o duscha lr ngt, känner mig inge fräsch med tanke på all snorighet o näsblod.. Haha, nåja, caio på er

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu