MIN GOSEFISAPA


Har jobbat idag, ätit handlat och duschat o haft lite kvalitetstid med Dennis, hehe! O nu så väntar man på att klockan ska bli typ runt halv sex-sex så man ska åka o hämta Chulle för att sedan åka vidare till Karlstad. Sen när man väl är hemma så ska jag hämta mamma för hon är ju på konsert idag med sin vän Barbro. Sen ska jag väl hem och inte göra så mycket, bara ta det lugnt antar jag och prata lite med mamma osv. Ska nog lägga mig tidigt för att imorgon ska man jobba och jag måste upp tidigt och göra det för att mamma ska på bio kl 16 imorgon så att ja..

Jag kommer sakna min gosefisapa jättemycket =( Att vara ifrån han i ungefär 1 vecka lite mer faktiskt kommer att ta kål på mig =( Fast jag kan ju smsa o tur att jag ringer gratis till han för annars hade jag DÖTT! Nåja, det ska nog gå. Har ju lite att göra nu i veckan så att jaa, det ska nog gå bra annars så får jag ringa och klaga lite på han =P Haha, nej men det ska nog gå  =)

Sa åt han också att han får ta bilder nu när han firar jul själv i bålsta så att man kan fixa det i fotoalbumet senare när vi fixar det.. (Ett gemensamt..) För jag har ju med min egen kamera och var tänkt att Dennis skulle hämta sin hos Anki o Kim men de var tydligen inte hemma så att Dennis får sno lite bilder av sina föräldrar, tror inte dom misstycker dåra ^^

———————–

Har inget mer vettigt att skriva förutom att jag kommer verkligen att sakna dig, Dennis..

snyggodennis.jpg

1 Comment(s)

  1. Comment by D on december 20, 2008 6:16 e m

    kommer sakna dig med älskling <33

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu