SNUSFRI


Jaha, jaa, idag har man tvättat. Tvättade också stoldynorna också det behövdes pga. dom var så nedsuttna. Dennis har suttit på kudde och dynorna för att han har fått så ont i rumpan men nu är dom rena och fluffiga så nu är dom så sköna att sitta på =) ska ner o fixa tvätten igen snart, sista maskinen, skönt!

Annars så jobbar jag i morgon och det var tydligen inte så mycket så det var skönt. Ska sen handla så att dennis har lite mat tills han åker till bålsta på tisdag och sen ska vi hem och duscha för det lär nog bli svettigt och sen äta lite och sen ivägo hämta chulle och sen far vi till karlstad.. yey! ska nog äta igen när jag kommer hem till mamma och sen fixa all jobb där så jag slipper det på söndag morgon. O sen på söndag morgon ska man upp ganska tidigt och jobba o då följer mamma med så att det ganska fort så man kan göra annat resten av dagen. åker nog till berra och hälsar på tänkte jag. mamma ska på bio med sin kompis barbro och se rallybrudar men inte jag inte.. Det är ju svensk no thanks :P

sen så på måndag ska jag ringa och be om att få mera jobb nästa helg så man får lite mer pengar så att jag blir kvar i karlstad en hel vecka men det blir nog skönt. fast jag vet inte hur jag ska klara mig utan att blogga dock, men jag får åka till brorsan o sno hans dator men han har ju typ 3 ungar där också så det blir nog svårt men jag får sno med med mig min egen dator och sitta där o så men då måste jag ha med mig nätverkskabel dock.. o det har vi ingen för att dennis har dem hos kim o anki :P smart man får vara, flåt älskling <3

nåja, är inge hungri fast jag borde vara, har drukigt kaffe och tagit en kaka av min sockerkaka så mums..

Dennis ska bara sitta vid datorn sin tills vi är klara med tvätten sen ska han vara med mig för det är ju min sista kväll hemma på 1-2 veckor beroende på hur jag ska jobba..

Vill gärna söka en utbildning men den finns ju inte här eller någonstans typ i uppsala lr karlstad men gud jag vet inte.. lite svårt att bara flytta också dit där utbildningen finns för att jag vill ju vara nära Dennis men ja jag vet inte..

Nu ringer alarmet att tvätten är klar så nu måste jag gå ner.. Skriver kanske mer senare..

CAIO

——–

Nu har jag vart snusfri över en månad och jag har vart väldigt duktig visst är man sugen men ja, det går =P Man får stoppa godis i keften ist  ^^ haha!

namnlos.JPG

3 kommentarer

  1. Comment by D on december 19, 2008 7:13 e m

    Meh inte klara dig utan blogg? utan mig då?? =P <3 ^_^

  2. Comment by Sabina on december 19, 2008 7:41 e m

    Vad duktig du är som har klarat dig utan snus i en månad! :) En stor applåd till dig.
    Dennis kommentar är ball… Så du klarar dig utan Dennis, inte bloggen? :P

  3. Comment by kramigaspittfire on december 19, 2008 7:57 e m

    Klart jag inte klarar mig utan dig älskling, dummer! Var inte jag som kom hem i onsdags kväll? =P Men du vet att vi ses snart, + vi behöver detta o de vet du.. Love u!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu