KLUVEN, DAMP


Igår var d inge skola så vi var hemma och gjorde uppgifter men idag äre skola klockan 13. Så jag ska ta och duscha snart om Malin vaknar iof.. Sen ska jag väcka Dennis och käka frukost och sedan ska vi dra iväg..

Igår kom Jon hit också, nice nice!! Vi såg filmen ”final destination”.. De hade ALDRIG sett triologierna förut så det var väl dags tyckte jag =P Så nu så ska vi väl se tvåan och trean idag antar jag någon gång.. =)

Vet fortfarande inte om jag ska hem i helgen eller inte.. För tydligen så funderar Marika, brorsan o felicia på att åka till karlstad till morsan ist för att vi ska åka upp och troligen så ska vi fira brorsan också då.. Trots att han fyller den 23 november ett tag till =P

Men jag har iiiingen aning om vad jag ska köpa till dom? :S Marika önskar sig ialf spelet ”upp till bevis” och sen så önskar hon sig barnvakt men de gör jag ialf, sen önskade hon sig något mos till håret jag vet inte riktigt vad det var och sen att jag kommer upp till dom o sover över ett tag.

Hmm, funderar på att göra ett ”snyggt” presentkort själv till Marika ialf och där i ska de stå typ.. ”Barnvakt 1 dag”, ”Barnvakt 2 dagar”, ”barnvakt 3 dagar”, osv.. Funderar på att ha upp till en vecka ialf =) Eller har ni någon bättre idé? Jag är kluven!!!!!!!!!!

Nej nu får Malin vakna snart tycker jag… Känner mig såååå äcklig!! Bah!!

Ikväll äre greys på teve!! Jippie!! Det är faktiskt tur att jon är här för då håller han mig sällskap vid alla serier jag kollar på för det gör inte min pojke =P

Nåja, damp, vad ska jag göra? =P Skriver mer sedan..

2 kommentarer

  1. Comment by Sabina on oktober 29, 2008 11:46 f m

    Jättefin blogg du har :)
    När det gäller presenter, är det inte lätt att veta vad man ska köpa. Men som du kom på, att göra en egen presentkort, det kan du göra för jag tycker att det är en bra present. Mer personligt :) Tror också att hon skulle tycka om det.
    Puss

  2. Comment by Jonisch on oktober 29, 2008 3:26 e m

    yay!:D

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu