MY NEW PINK PAGE ^^


Har fixat en ny blogg får väl se hur länge detta håller sig.. Men nej, men tror det går bättre nu för jag har ganska mycket att skriva om..

Har ju börjat på en nytt program som heter ”step forward”. Tror det blir riktigt bra faktiskt. För dom på AF tror verkligen på mig sa dom igår så jag tror verkligen att detta går bra.

Marika fyller år på torsdag och vet inte dock om vi ska åka upp eller inte. Hon önskar sig en barnvakt i några dagar så antar att jag kan erbjuda mig det som vanligt..

Men jaa, vi får se, hade velat umgås lite med brorsan också. Många tycker att det är konstigt att jag och min bror står så nära varandra men vadå? Gör man inte det om han tog min pappas plats och fick uppfostra mig och han har alltid funnits där för mig och trott på mig och ja. Jag tycker att våran familj värderar saker och ting mer pga. det vi har gått igenom men, ja, alla familjer är olika.

Har städat lägenheten nu i två dagar och är inne på den trejde dagen, då kan man ju tänka städa den där lilla lägenheten på tre dagar? Jo, det gör det faktiskt om man grund städar. Man går genom garderober, skåp, hyllor och gud vet. Man tar bort sommarkläderna och tar in vinterkläderna istället och tar bort onödigt grejs liksom. Sedan har man grund städat köket också och det behövdes med tanke på hur mycket vattenpipa som görs där inne på helger och hur mycket öl som spills och gud vet mer.

Malin kommer hit i morgon och sover här tills på tisdag vad jag vet men vem vet kanske blir längre? =) Jon kommer också troligen på måndag. Kanske inte blir så kul för han med tanke på att vi har ju ”skola” varje dag typ så men ja vi får se. På måndag börjar vi klockan 09.00. Jippie!! Haha, nej men det går nog, vi färdas ju i min bil så vi inte behöver stå och vänta på någon bussjävel med full med folk som ska knuffas och trängas liksom..

Nåja, nej nu ska jag ta och käka frukost med min kära sambo.. (A)

Förresten vad tycks om min nya blogg? (A)

Kram på er alla där ute!!

2 kommentarer

  1. Comment by poeticmind on oktober 25, 2008 1:28 e m

    yay äntligen har du en blogg gumman..
    från malin:D<3

  2. Comment by Sabina on oktober 25, 2008 9:39 e m

    Kul att du har en annan blogg :) Hoppas på att du uppdaterar oftare än vad du gjorde tidigare.
    Det här att många tycker att det är konstigt att du och din bror står nära varandra, är kanske för de är avundsjuka. Det är inte säkert att alla syskon står nära varandra. Jag tycker inte att det är konstigt att du och din bror står nära varandra utan tycker att det är fint att ni har en fin syskonrelation :) Bryr dig inte om de som har sagt så. Och ingen människa ska inte splittra eran syskonrelation för jag vet att din bror betyder otroligt mycket för dig!

    Tänker på dig!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu