KYCKLINGGRYTA


Jaa, jag var ju på läkarbesök i morse o det gick suveränt! Hade tydligen världens bästa blodvärde någonsin haha hade 132 lr ngt haha, har alltid haft under 100 =P Så det är ju ett tecken på att jag mår bättre + att jag har gått upp i vikt nu väger jag 55 ist för 47 =P Haha jisses. Han sa det läkarn att den medicinen jag har nu gör ju att jag sväller upp o så så att det kan ju göra att jag ökar i vikt =P Haha nåja, han sa också att svullnaden kommer att lägga sig påengång när jag slutar med medicinen som är om ungefär 4-5 veckor lr ngt men men det går nog och sen mina acne utslag kommer också att ge med sig med tiden så det var ju skönt att höra.

Gick sedan till apoteket för att hämta ut medicin och köpte också huvudvärkstabletter för de var slut, de går ju åt när man inte känner sig kry i kroppen o har ont i den där o där. 

Åkte sedan hem för att käka med Dennis, han var hemma idag pga han hade spytt igår och det är ju på grund av hans medicin han käkar för inflammationen i fingret men han ska försöka gå i morgon sa han så det är bra det, att han försöker ialf. =) 

Sen så duschade jag och fixade mig ordning inför interjuvn och tänk det gick suveränt så nu är det bara att invänta svar =)

Åkte sedan hem och började laga mat, idag blev det en ny rätt som jag lagade, kycklinggryta =) Dennis tyckte verkligen om den så det är ngt som kommer lagas igen så =)

img_0787.JPG

 

Ikväll händer inte mycket, har 3 program som jag skall se annars vet jag inte alls vad som sker, imorgon ska jag bara tråka antar jag..

Tingeling

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu