SEVEN POUNDS


sevenpounds_wallpaper_2_md.jpg

Såg denna filmen med Dennis idag och jisses den var verkligen stark o jobbig, känslosam minst sagt.. Satt o grinade båda två må jag säga….. Den gjorde också att man började tänka en massa efteråt o känna sig deppig, usch.. Ni som inte vet vad den handlar om så kan jag tala om d.. Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.

Annars så har jag vart och dragit ut min tand idag, och fy faen det gjorde ju faen svin ont att få bedövningen, haha!! Men sen när den började värka kunde jag knappt prata och han frågade ju mig en massa frågor tandläkarn alltså. För jag har ju gått hos en specialist hemma i Karlstad pga jag har ju haft en massa besvär när jag var liten så men nu tog jag folktandvården för palla betala 800 spänn för vanligt besök liksom , lite ekonomisk får man vara ialf.. Men ialf, så drog ut den där förbaskade tanden och han sa att det var inte konstigt att jag hade ont för den satt verkligen och kramades med den andra tanden och benet och tanden var inte LITEN heller :P Tog säkert 20 min innan han fick loss den, haha!! Tur som var så kände jag inte det men det gjorde ont i min kind haha, har ett rött märke efter han höll på med ”skruvmejseln” lr vad man ska förklara.. Haha!! Nåja, drog bara ut en för han tyckte vi skulle vänta med de andra tre tills de kom upp lite mer än vad de är just nu och han tyckte att vi skulle göra det i slutet av MARS så bara o vänta tills dess. Bara hoppas att jag inte får besvär innan dess ialf.. Var bedövad i ungefär 1½ timme efter och haha, kunde knappt prata lr ngt normalt men fy vad blod det kom, det slutade nog inte blöda efter 3-4 h men det läste jag var normalt.. Nu blöder det ingenting men det känns som jag har mat i såret men de har jag inte de har jag kollat, haha!! Men det känns öppet ialf men men, ska borsta tänderna noga ikväll, fick med en sån där tandborste som man kommer åt lång inni, fick den gratis!! Haha

Annars har jag bara legat i soffan och glott film och så, lagat mat, glott seven pounds och nu sitter jag här brist på annat.. Känns som jag har glömt ngt idag men kommer inte riktigt på vad.. Någon som vet? ^o)

Har inge mer vettigt att skriva så, tingeling..

1 Comment(s)

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu