THE LIBRARIAN 1+ 2


Har lagat mat ida vart det köttfärsås och spagetti och Dennis fick två matlådor till jobbet åxå så nu är det fixat ialf.. bara för han att palla koka lite pasta imårn te de åxå =P Fast d vet jag ju vem som gör det ändå =P Haha..

Vi har sett filmerna ”The Librarian” både ettan o tvåan för snart kommer ju trean ut =P Har ju sett ettan förut men Dennis hade inte de så vi såg dem ida.. Rätt bra faktiskt =)

Sen satte sig Dennis o spela lite nu innan han ska sova.. Ska också sova snart, dö trött.. Gick ju upp sex i morse så =P Ska upp runt åtta imårn åxå, skolan börjar runt 9 så.. Jippie.. Men Dennis ska ju gå upp runt 6 för att åka med bussen kl 07.35 tror jag bussen gick så stackarn..

Ska te läkarn på måndag åxå, hoppas bara att allt är OK, känns så ialf =) Nee, ska ta o dricka lite vatten för min jävla halsbränna faen.. SUCK.. Nåväl, nää ska borsta tänderna o få med min pojke i sängs.. Det är så mysigt för vi har lagt oss och bara pratat nu på kvällarna, ligga i 1-2 timmar o bara prata om gud vet allt, så skönt =)

Längtar till nästa lördag åxå, tihihi! jag är ju så smart så jag markerade vad jag ”önskade” mig i reklambladet och låt det ligga framme synligt.. Hahaha, men Dennis är Dennis så haha =P

Nåväl, natti på er! 

(vart strul igår så jag orkade inte med att skriva om d men nu när jag loggade in så vare kvar som utkast så lägger ut det nu.. )

1 Comment(s)

  1. Comment by leif on februari 11, 2009 12:10 e m

    The.Librarian.Curse.of.Judas.Chalice.2008.HDTV.XviD-aAF

    finns ute nu

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


Anna’s little corner is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu